Informasjon om stenging av Skudeneshavn skole

Sist oppdatert 26. mars 2020 16:02

Oppdatering – Fortsatt stengt skole

Regjeringen har besluttet at alle landets barnehager og skoler fortsatt skal være stengt til og med 13. april. Perioden kan bli forlenget.

Skolen skal fremdeles sørge for å gi et tilbud til utsatte barn av foreldre med kritiske samfunnsfunksjoner.

Hvis skolene fortsatt er stengt etter påske, vil vi komme med flere avklaringer rundt opplæringstilbudet til elevene. Det er med tungt hjerte at vi må meddele dere alle om at stengning av skolen vedvarer. Trøsten får være alle de flotte tilbakemeldingene jeg får fra alle lærerne som forteller hvor flinke barna deres er. Det forteller meg at det er mange flinke foresatte som bryr seg og gjør en strålende jobb med barna sine. Dette blir minst like viktig i den neste perioden med hjemmeskole vi går inn i nå. Lærerne jobber kontinuerlig for å gi elevene det beste tilbudet.

Dere vil oppleve at flere og flere av lærerne tar i bruk bl.a. Teams i undervisningen. Dette har elevene syntes har vært stor stas når dem har kunne sett lærer og de andre i klassen. Med å ta i bruke digitale verktøy som bl.a. Teams, følger det også et økt ansvar og bevissthet rundt bruken. Viktig at en passer på nettvett. Følge litt med på språkbruk, hva dem sender til hverandre og at ikke noen elever blir utelatt og ikke inkludert i grupper.

Vil også minne om at Sosial lærer Christina Dysvik er tilgjengelig på mobilnummer 959 73 583 om det er noen elever som vil ha noen å snakke med. I Tillegg er både inspektør og rektor tilgjengelig på telefon. Hvis det er noen foresatte som er bekymret for barnas psykiske helse, så har Karmøy PPT opprettet et eget nummer en kan ta kontakt med, ved å følge linken under. https://www.karmoy.kommune.no/kontakttelefon-for-bekymring-vedrorende-barns-psykiske-helse-i-karmoy-kommune/

Håper vi snart får alle elevene tilbake på skolen igjen. Jeg vet jeg har alle lærerne med meg når jeg sier at vi gleder oss til å få treffe dem igjen.

Mvh Jan Erik

Rektor Skudeneshavn skole